за нас торти детско парти бистро контакти
бистро

Поръчка, цени и доставка на торти

Сладкарница „Диана“ произвежда стандартни, детски, празнични, бутикови и сватбени торти, пасти, рула, хапки и други сладкарси изделия. Извършва доставка и зареждане с торти на заведения и магазини в рамките на Димитровград, Хасково и Стара Загора.

Условия и указания за поръчка

• Поръчката за стандартни торти може да се направи на място в цеха на Сладкарница „Диана“ на адрес: бул.Д.Благоев N 29 и на тел.: 0391 6 44 11; 0887 113 118 всеки ден от 07:00 до 20:00часа.

• Плодовата украса на тортите е сезонна, поради което Сладкарница „Диана“ си запазва правото за нейната промяна.

• Поръчка за празнични торти детски торти, торти за различни празници и поводи се прави в цеха на Сладкарница „Диана“ 2-3 дни предварително.Сладкарница Диана

• Поръчка за бутикови торти се прави в цеха на Сладкарница „Диана“ 3 дни предварително.

• Поръчка за сватбени торти се прави в цеха на Сладкарница „Диана“ една седмица предваритално. Заплаща се стойноста на тортата и се оставя капаро за стойката, което се възстановява при връщането на здрава стойка до два дни след датата на сватбата, в противан случай капарото не се възстановява. Доставката в рамките на Димитровград, Хасково и Стара Загора е безплатна за останалите населени места цената е по договаряне. По телефона не се приемат поръчки за сватбени торти.

• Сладкарница „Диана“ изпълнява експресни поръчки за торти като се заплаща цената на тортата + 15%.

• Транспорта на сватбени торти в рамките на Димитровград, Хасково и Стара Загора е безплатен. За останалите населени места заплащането се уговаря допълнително.

• Всички торти доставени до вашето заведение или магазин са съпроводени със сертификат за качество, етикет с обозначена дата на производство и дата на годност, състав и условия за съхранение и отговарят на стандартите за качество и изискванията на НАССР системата.

Всички торти е необходимо да се съхраняват в хладилни условия съгласно указанията на етикета.